Splošni pogoji uporabe

Pravilnik o zasebnosti

Vaša zasebnost je za nas zelo pomembna. Na GOAP-u imamo nekaj temeljnih načel, ki jim sledimo:

Ne zahtevamo osebnih podatkov, razen če jih ne resnično potrebujemo. (Ne obstajajo storitve, ki vas brez očitnega razloga prosijo za osebne podatke, kot je vaš spol ali dohodek.)

Vaših osebnih podatkov ne delimo z nikomer drugim, razen v skladu z zakonom, razvijanjem naših izdelkov ali zaščito naših pravic.

Na naših strežnikih ne shranjujemo osebnih podatkov, razen če je to potrebno za tekoče delovanje našega spletnega mesta.

GOAP d.o.o. (“GOAP”) upravlja več spletnih mest, vključno z goap.eu, qubino.com, netichome.com. Politika GOAP-a je, da spoštuje vašo zasebnost v zvezi z vsemi podatki, ki jih lahko zberemo med delovanjem naših spletnih strani.

Obiskovalci spletne strani

Kot večina operaterjev spletnih mest, GOAP zbira tudi podatke, ki niso osebno prepoznavni in jih zbirajo spletni brskalniki in strežniki. Običajno so to vrsta brskalnika, jezikovne nastavitve, napotitvena spletna stran ter datum in čas vsake zahteve obiskovalcev na GOAP-ovi spletni strani. Namen GOAP-a pri zbiranju podatkov, ki ne omogočajo osebne identifikacije, je boljše razumevanje, kako obiskovalci netichome.com spletne strani uporabljajo GOAP-ovo spletno stran. Občasno lahko GOAP sprosti informacije, ki niso osebne, skupaj, na primer z objavo poročila o trendih pri uporabi svojega spletnega mesta.

GOAP prav tako zbira potencialne osebne podatke, kot so naslovi internetnega protokola (IP) za prijavljene uporabnike in uporabnike, ki zapustijo komentarje na naših spletnih dnevnikih. GOAP razkriva samo prijavljene IP-naslove uporabnikov in komentatorjev pod enakimi pogoji, kot jih uporablja in razkriva osebno-identifikacijske podatke, kot je opisano spodaj, razen da so IP-naslovi za komentatorje v blogu vidni in razkriti skrbnikom spletnega dnevnika, kjer je bil komentar napisan.

Zbiranje osebnih informacij

Nekateri obiskovalci spletnih mest GOAP se odločijo za interakcijo s programom GOAP na načine, ki zahtevajo osebne identifikacijske podatke. Količina in vrsta informacij, ki jih zbere GOAP, je odvisna od narave interakcije. Na primer, prosimo, da obiskovalci, ki komentirajo naš spletni dnevnik, zagotovijo uporabniško ime in e-poštni naslov. Tisti, ki želijo prejemati GOAP prek e-pošte, zbiramo njihove e-poštne naslove. V vsakem primeru GOAP zbira takšne informacije le, če je to potrebno ali primerno za izpolnitev namena interakcije obiskovalca z GOAP-om. GOAP ne razkriva osebno-identifikacijskih podatkov, ki niso opisani spodaj. In obiskovalci lahko vedno zavrnejo posredovanje osebno-identifikacijskih informacij, s tem pa jim lahko prepreči, da bi se vključili v določene dejavnosti, povezane s spletnimi stranmi.

Zbirna statistika

GOAP lahko zbira statistične podatke o vedenju obiskovalcev svojih spletnih strani. Na primer, GOAP lahko spremlja najbolj priljubljene strani na spletnem mestu netichome.com ali uporabi spam orodje, ki ga pregleda služba Akismet, da pomaga pri prepoznavanju neželene pošte. GOAP lahko te informacije javno prikaže ali posreduje drugim. Vendar pa GOAP ne razkriva osebno-identifikacijskih podatkov, ki niso opisani spodaj.

Zaščita nekaterih osebno-identifikacijskih informacij

GOAP razkriva potencialno osebno-identifikacijske in osebno-identifikacijske informacije le tistim zaposlenim, pogodbenikom in pridruženim organizacijam, ki (i) morajo poznati te informacije, da bi jih lahko obdelale v imenu GOAP-a ali za zagotavljanje storitev, ki so na voljo na spletnih straneh GOAP-a, in ( ii) ki so se strinjali, da je ne bodo razkrili drugim. Nekateri od teh delavcev, izvajalcev in pridruženih organizacij so lahko zunaj vaše matične države; na spletnih straneh GOAP-a soglašate s prenosom teh informacij na njih. GOAP ne bo nikomur dajal v najem ali prodajal potencialno osebno podatkov in osebno identifikacijskih podatkov. Razen svojim zaposlenim, izvajalcem in pridruženim organizacijam, kot je opisano zgoraj, GOAP razkriva potencialno osebno-identifikacijske in osebno-identifikacijske informacije samo kot odgovor na sodni poziv, sodni nalog ali drugo vladno zahtevo ali ko GOAP v dobri veri verjame, da je razkritje potrebno za zaščito premoženja ali pravic GOAP-a, oziroma tretjih oseb ali širše javnosti. Če ste registrirani uporabnik spletnega mesta netichome.com in ste priskrbeli vaš e-poštni naslov, vam lahko GOAP občasno pošlje e-poštno sporočilo, kjer vas bo obvestil o novih funkcijah, zbiranju povratnih informacij ali samo obvesti o tem, kaj se dogaja z GOAP-ovimi izdelki in storitvami. Za sporočanje takih informacij uporabljamo predvsem naše spletne dnevnike izdelkov, zato pričakujemo, da bomo to vrsto e-pošte ohranili na minimalni možni ravni. Če nam pošljete zahtevo (na primer prek e-pošte za podporo ali preko enega od naših mehanizmov za povratne informacije), si pridržujemo pravico, da jo objavimo, da bi nam pomagali pojasniti ali se odzvali na vašo zahtevo ali nam pomagali pri podpori drugim uporabnikom. GOAP sprejme vse ukrepe, ki so razumno potrebni za zaščito pred nepooblaščenim dostopom, uporabo, spremembo ali uničenjem potencialno osebno prepoznavnih in osebno prepoznavnih podatkov.

Piškotki

Piškotek je niz informacij, ki jih spletna stran shrani na računalniku obiskovalca in ki ga brskalnik obiskovalca zagotavlja spletnemu mestu vsakič, ko se obiskovalec vrne. GOAP uporablja piškotke za pomoč pri identifikaciji in sledenju obiskovalcev, njihovi uporabi spletnega mesta netichome.com in prednostih dostopa do spletnih mest. Obiskovalci netichome.com, ki ne želijo, da bi bili piškotki nameščeni na svojih računalnikih, morajo svoje brskalnike namestiti tako, da zavrnejo piškotke, preden uporabijo spletne strani GOAP-a. Zaradi posodobljenih nastavitev nekatere funkcije spletnih mest GOAP-a morda ne bodo delovale pravilno brez pomoči piškotkov.

Poslovni prenosi

V kolikor bi bilo podjetje GOAP tarča prevzema ali v primeru, ko bo GOAP prenehal poslovati ali vstopil v stečaj, bi bile informacije o uporabniku ena od sredstev, katere se jih prenese ali pridobi tretja oseba. Potrjujete, da lahko pride do takih prenosov in da lahko kateri koli pridobitelj GOAP še naprej uporablja vaše osebne podatke, kot je določeno v tem pravilniku.

Oglasi

Oglasi, ki se pojavljajo na katerem koli našem spletnem mestu, lahko uporabniki posredujejo prek oglaševalskih partnerjev, ki lahko nastavijo piškotke. Ti piškotki omogočajo strežniku oglasov, da prepozna vaš računalnik vsakič, ko vam pošljejo spletni oglas za zbiranje informacij o vas ali drugih, ki uporabljajo vaš računalnik. Ti podatki omogočajo oglaševalskim omrežjem, med drugim, prikazovanje ciljnih oglasov, za katere menijo, da vas bodo najbolj zanimali. Ta pravilnik o zasebnosti zajema uporabo piškotkov s strani GOAP in ne zajema uporabe piškotkov s strani oglaševalcev.

Komentarji

Komentarji in druga vsebina, poslana na storitev kot neželena pošta, se ne shrani na naših strežnikih, razen če so bili označeni kot lažno pozitivni, v tem primeru jih shranimo dovolj dolgo, da jih uporabimo za izboljšanje storitve, da bi se izognili napačnim pozitivnim rezultatom v prihodnosti.

Spremembe pravilnika o zasebnosti

Čeprav je večina sprememb verjetno manjših, lahko GOAP občasno spremeni svojo politiko zasebnosti in po lastni presoji. GOAP spodbuja obiskovalce, da na tej strani pogosto preverjajo morebitne spremembe pravilnika o zasebnosti. Vaša nadaljnja uporaba te strani po vsaki spremembi v tej politiki zasebnosti bo predstavljala vaše sprejetje takšne spremembe.