Nova Gorica – 11. December, 2014 GOAP d.o.o. Nova Gorica, vodilni ponudnik produktov in storitev namenjenih pametnim hišam, sporoča, da je danes sklenil strateško partnerstvo s podjetjem Elektrohaus.at Handels GmbH s ciljem, da vsem njihovim strankam ponudi NETIChome® sistem pametne hiše.

NETIChome® s svojo brezžično tehnologijo omogoča fleksibilnost in razširljive rešitve za pametne hiše, ki jih je možno namestiti tako v obstoječe objekte, kot tudi novogradnje. Vsak NETIChome® produkt je zasnovan na način, da omogoči uporabniku največ udobja in enostavno namestitev. Za namestitev NETIChome® produktov, niso potrebna nobena zahtevnejša gradbenega dela.

Partnerstvo je bilo sklenjeno 10.12.2014, na sedežu podjetja Elektrohaus.at v Eisenstadtu (Avstrija).

Partnership_Elektrohaus_GoapImeti pametno hišo ne prinaša le udobja in enostavnosti, ampak pripomore tudi k zmanjšanju emisij ogljikovega dioksida, z npr. uravnavanjem temperature glede na informacije pridobljene iz različnih senzorjev nameščenih v vašem domu.”, je povedal Leon Kralj, direktor podjetja Goap d.o.o. “S partnerstvom pri podjetju Elektrohaus.at prinašamo v Avstrijo energijsko zavedanje, varčevanje z energijo ter dodatno stopnjo udobja v domovih.”

“Vprašanje ni ali ljudje želijo imeti pameten dom, ampak kako naj bi ta pameten dom izgledal.” je povedal Gunther Baumgarten, direktor podjetja Elektrohaus.at. “Imeti produkte NETIChome® v naši ponudbi nam omogoča, da vgradimo tehnologijo pametnih domov v vsako hišo ali stanovanje na trgu, pri tem pa je najboljše, da to lahko storimo danes!”

Vizija partnerstva med podjetjema Goap d.o.o. in Elektrohaus.at je zagotoviti cenovno ugodno, razširljivo in uporabniku prijazno rešitev namenjeno pametnim domovom v Avstriji.

O podjetju Goapu

goap-logoPodjetje Goap je poznano po pametnih in energetsko varčnih rešitvah, tako v stanovanjskih in poslovnih stavbah, kakor tudi v zabavni industriji. Podjetje je razvilo številne avtomatizacijske in energetsko varčne rešitve, katere so na voljo pod blagovnima znamkama NETIChome in Qubino.

Več informacij o NETIChome rešitvi in produktih lahko preberete na spletni strani http://www.netichome.com

Za dodatne informacije pa kontaktirajte g.Marka Perica na elektronski naslov [email protected] ali na telefon: +386 5 3359 500

O podjetju Elektrohaus.at

Elektrohaus_blau_mitSchriftPodjetje Elektrohaus.at je dobavitelj in izvajalec elektroinštalacij, tako za hiše in stanovanja, kot tudi pisarne in ostale poslovne objekte. Poleg tega, ima podjetje v svoji ponudbi tudi velik izbor energetsko varčnih rešitev.

Več informacij o Elektrohaus.at lahko dobite na spletni strani http://elektrohaus.at/

Za dodatne informacije pa kontaktirajte Elektrohaus.at na elektronski naslov [email protected] ali na telefon: +435/9010/26430

Odgovorite

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja