Izjava o omejitvi odgovornosti

 

1. Splošni pogoji uporabe

Nahajate se na spletni strani www.netichome.com. Vaš dostop do te spletne strani in njeno uporabo določajo in urejajo splošna pravila uporabe spletne strani. Z uporabo spletne strani se strinjate s pogoji uporabe. Če se z njimi ne strinjate, vam uporabo spletne strani odsvetujemo. Vsebine, objavljene na tej strani, so last podjetja GOAP d.o.o. Nova Gorica. Ne sme se jih kopirati, razmnoževati ali na kakršenkoli drug način distribuirati brez dovoljenja podjetja GOAP d.o.o. Nova Gorica. Pridržujemo si pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve kateregakoli dela spletne strani brez predhodnega opozorila in ne prevzemamo odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb. Po najboljših močeh se bomo trudili zagotavljati točne in najnovejše podatke na svojih straneh. Opozarjamo pa uporabnike, da je vsebina spletne strani informativnega značaja, zato lastnik ne prevzema odgovornosti za točnost in neoporečnost vsebine spletnih strani. Prav tako za kakršnokoli nastalo škodo zaradi uporabe spletne strani niso odgovorni zaposleni pri lastniku in zastopniki.

2. Vaša zasebnost

Ker spoštujemo vašo zasebnost, se zavezujemo, da bomo osebne podatke, pridobljene preko spletnega informacijskega sistema, skrbno varovali in jih brez vaše privolitve ne bomo posredovali tretji osebi oziroma jih uporabili v druge namene. Da boste lažje dostopali do naših pravil zasebnosti, so vam na voljo na naši domači spletni strani in na vseh spletnih mestih, kjer je zahtevan osebni identifikacijski podatek.

3. Piškotki (Cookies)

Piškotki so informacija o vašem obisku spletnih strani. Na vaš računalnik se ob obisku spletne strani namesti piškotek (datoteka z informacijami), ki na eni strani poskrbi za enostavnost in hitrost, vendar pa po drugi strani predstavlja tudi vdiranje v zasebnost oziroma možnost kasnejšega usmerjenega oglaševanja. Piškotke lahko z določenimi nastavitvami brišemo, izključujemo oziroma jih pogojno uporabljamo. V osnovi so brskalniki nastavljeni tako, da piškotke sprejemajo, zavračajo pa nastavljanje piškotkov, ki ne izvirajo iz področja zapisanega v naslovni vrstici. Če želite izključiti na primer delovanje piškotkov, ki jih uporablja Google, obiščite Google-ovo spletno stran http://www.google.com/intl/sl/privacy/ads/. Druge tretje stranke, ki oglašujejo na podoben način, lahko prav tako uporabljajo piškotke za sledenje uporabnikovih aktivnosti na tej spletni strani, in sicer z namenom merjenja učinkovitosti oglaševanja in iz drugih razlogov, ki so razvidni iz njihovih pravil zasebnosti. NETIChome nima dostopa ali nadzora nad temi piškotki, ki jih uporabljajo drugi oglaševalci.
Vsebina piškotka
Ob obisku spletne strani www.netichome.com , se zabeleži ime vašega računalnika, skupaj z datumom in uro dostopa. Ta podatek se uporablja zgolj za analizo trendov, upravljanje spletne strani, sledenje uporabnikovega brskanja po strani in zbiranje splošnih demografskih podatkov za notranjo uporabo. Najbolj pomembno je, da zabeleženi podatki niso povezani z osebnimi identifikacijskimi podatki.

4. Povezave na druge spletne strani

Povezave, ki so uporabljene na tej spletni strani služijo kot dodatni napotki ali reference. Za zaščito podatkov na teh spletnih straneh ne prevzemamo nobene odgovornosti.

5. Spremembe pravil zasebnosti

Pridružujemo si pravico do sprememb vsebine pravil zasebnosti. V primeru vprašanj, ki se nanašajo na ta pravila zasebnosti, nas lahko kontaktirate na [email protected]