Postanite partner

NETIChome partnerju ponuja več načinov raznolikega poslovanja, pospešuje rast ter pripomore pri dobičkonosnosti vašega podjetja.

Visoko kakovostni izdelki

Vsak produkt, ki je v našem katalogu je bil podrobno preverjen na področju kakovosti, vzdržljivosti in enostavnosti uporabe. Vsi izdelki v katalogu so na preverjanju dosegli visoke ocene in imajo potrdila o odobritvi. To zagotavlja, da imamo le najboljše izdelke na tržišču.

NETIChome main unit

Ne zahteva obsežnega usposabljanja

Zagotavljamo Vam, da ste po zgolj 2 urah interaktivnega spletnega usposabljanja, pripravljeni na samostojno prodajo, namestitev in podporo za vaših odjemalcem. To lahko zagotovimo, ker:

  • Ni potrebna namestitev programske opreme, vsi NETIC moduli namreč vsebujejo prednameščeno programsko opremo in je pripravljena na takojšnjo uporabo;
  • Nastavitve se opravljajo preko enostavnega uporabniškega umesnika, ki je dostopen preko vseh modernih spletnih brskalnikov že nameščenih na vašem računalniku;
  • Ni potrebe po računalniškem znanju, da lahko namestite in nastavite svoj NETIC modul.

NETIChome je primeren za vsakogar

NETIChome je primeren za kupce, ki si na novo ustvarjajo dom prav tako, pa tudi za tiste, ki ga prenavljajo. Dodatne module lahko dodamo kadarkoli. Med njih sodijo upravljalec luči, senčil, termostatov, IP kamere, itd. Dodatni moduli so predvsem privlačni zaradi varne brezžične tehnologije, z nizko porabo in s tem NI potrebnih dodatnih gradbenih del in ohranimo lahko obstoječa stikala in gumbe, ko uporabljamo NETIChome rešitev za avtomatizacijo svojega doma.

Kot lahko vidite, to je kompromis med vami in vašimi kupci. Vi lahko prodajate visoko kakovostno rešitev za avtomatizacijo doma, vaši kupci pa si zvišajo razkošje svojega doma do najvišje možne mere.

Še danes postanite partner NETIChome in začnite delati razliko že danes za vaše podjetje in kupce.

Če Vas zanima več, izpolnite spodnji obrazec in odgovorili Vam bomo v čim krajšem možnem času.

Želite postati partner? Izpolnite spodnji obrazec.

  • Naša želja je, da ste obveščeni o zanimivostih iz naše panoge, prireditvah, sejmih in novih zanimivih produktih. S potrditvijo nam omogočate pošiljanje e-pisem.
  • V GOAP-u jemljemo vaše osebne podatke in zasebnost resno. Zato skrbimo, da so vedno v skladu z zakonom (GDPR). Z označitvijo spodnjega polja nam dajete soglasje, za shranjevanje in obdelavo vaših osebnih podatkov.