Dodatki

BICOM432-40-WM1 – Dodatek Smart Metra

Napajanje: 230V ± 10%, 50-60Hz
Tok: 32A, 4 polni

IKA232-20/230 V – Dodatek Smart Metra

Napajanje: 230V ± 10%, 50-60Hz
Tok: 32A, 2 polni

TEMPERATURE SENSOR

Digitalni Temperature sensor lahko priklopimo neposredno na NETIChome module (NETIChome on/off, NETIChome double on/off, NETIChome shutter and NETIChome dimmer). Merilno območje digitalnega Temperature sensor-ja je od -50 do 125°C.

temp-sensor-montage

2M CASING SET

2M casing set pritrdite na podometno dozo v katero lahko namestite Digitalni Temperature sensor. 2M casing set je primeren je za podometne doze z zatiči premera 60mm. Komplet vsebuje: 1 x pokrov, 2 x 1M luknjičast pokrov in 1 x pritrdilno ohišje 2M z zatiči. 2M casing set je narejen iz PC/ABS materiala za 2M dimenzije. 2M casing set je na voljo v polarno beli barvi.

2M-casong-set1

WALL MOUNTED CASING

V ohišje Wall mounted casing lahko namestite Digitalni Temperature sensor. Ohišje Wall mounted casing je na voljo iz ABS materiala v beli barvi, dimenzij 71 mm x 71 mm x 27 mm.

wal-mounted-temperature-casing_2

SURFACE DOOR SENSOR

Surface door sensor sestavljajo trije deli (magnet, senzor in pokrov). Magnet se privije z vijakoma na vrata, senzor pa se privije na podboj. Senzor ima dva konektorja za priklop žic. Pokrov pritrdimo na senzor tako, da prekriva konektorje. Ko so vrata zaprta, morajo biti vsi deli poravnani

Priključek za kabel

Qubino Surface door sensor

Levo: Magnet
Sredina: Pokrov
Desno: Senzor

BUILT-IN DOOR SENSOR

Built-in door sensor je sestavljen iz dveh delov (magneta in senzorja). Del brez žic (magnet) se vgradi v vrata, drugi del (z žicami – senzor) pa se vstavi v podboj. Ko so vrata zaprta, morata biti oba dela poravnana.

SPLICING CONNECTOR

Compact spajalni priključek za vse tipe žic; 5-vhodni blok, z dvigajočimi sponkami, max. temperatura delovanja 85°

 

Postanite NETIChome partner

Vedno znova iščemo nove distributorje, če bi želeli postati partner NETIChome pojdite na stran naših partnerjev in izvedite več o partnerstvu.
Najdite prodajalca

Za iskanje prodajalca morate vnesti državo na spodnjem obrazcu.
  • Naša želja je, da ste obveščeni o zanimivostih iz naše panoge, prireditvah, sejmih in novih zanimivih produktih. S potrditvijo nam omogočate pošiljanje e-pisem.
  • V GOAP-u jemljemo vaše osebne podatke in zasebnost resno. Zato skrbimo, da so vedno v skladu z zakonom (GDPR). Z označitvijo spodnjega polja nam dajete soglasje, za shranjevanje in obdelavo vaših osebnih podatkov.